Η Ρωσία δεν… σηκώνει τον Καπέλο!

Κρίσιμο ματς στην Βιέννη με την Αυστρία δίνει η Ρωσία και η «αρκούδα» αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα! Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με τα χρωστούμενα-μιλάμε για αποδοχές πέντε μηνών-στον Φάμπιο Καπέλο από τη ρωσική ομοσπονδία

Οι Ρώσοι παραδέχθηκαν επισήμως ότι προς το παρόν δεν μπορούν να καλύψουν το τεράστιο συμβόλαιο του Ιταλού κόουτς, και έτσι ο Φάμπιο Καπέλο και οι συνεργάτες του θα πρέπει να περιμένουν… Να αναφέρουμε πως ο Ιταλός κόουτς και το τιμ του αμείβονται με 8,9 εκ. ευρώ ετησίως!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας συνεχίζει την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αυστρία το Σάββατο, αλλά πλέον δεν είναι μαζί του οι βοηθοί του Κριστιάν Πανούτσι και Μάσιμο Νέρι, οι οποίοι απέχουν… Αυτό αποτελεί και ένα πρώτο μέτρο πίεσης της πλευράς του Ιταλού προπονητή προς την Ομοσπονδία .

Είναι χαρακτηριστικό πως το θέμα έφτασε μέχρι τον πρόεδρο του ελεγκτικού συμβουλίου της Ρωσία. Ο τελευταίος ανέφερε: «Είναι απρεπές αυτό που έχει γίνει αλλά αυτό το συμβόλαιο υπεγράφη θα έπρεπε να σκεφτούμε και τις πηγές της χρηματοδότησης!».

Σχετικά άρθρα