Η απραξία και οι επιστροφές

Η αλήθεια είναι πως με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια η αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα δεν ήχησε καλά στα αυτά του Τραϊανού Δέλλα. Βλέπετε η «Ένωση» μετράει ήδη μία εβδομάδα απραξίας λόγω του υποχρεωτικού ρεπό που έχει κάθε ομάδα της κατηγορίας ανά αγωνιστική και με δεδομένο ότι δε θα δώσει ούτε το Σαββατοκύριακο αγώνα οι μέρες διπλασιάζονται. Έτσι το επόμενο επίσημο ματς της ΑΕΚ το οποίο είναι στις 23 του μήνα με την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ, θα δοθεί τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία «υποχρέωση» του «δικεφάλου» η οποία ήταν στις 2 Νοεμβρίου με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη!

Το νέο κενό, το προπονητικό τιμ του «δικεφάλου» σκέφτεται να το καλύψει με τη διεξαγωγή ενός (ακόμα) φιλικού παιχνιδιού, προκειμένου να μην… ξενερώσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι», αλλά και για να μη βγουν εντελώς εκτός ρυθμούς. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η ΑΕΚ ήταν αυτή που περίμενε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα το πότε θα δεήσουν να ξεκινήσουν το φετινό πρωτάθλημα και αυτή που πήγε πάλι πίσω αγωνιστικά από την προηγούμενη αναβολή που είχε διατάξει ο κ. Ανδριανός, μετά τη δολοφονία του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.

Για να καταγράψουμε πάντως τα πάντα, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η αναβολή «βόλεψε» την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά το θέμα των απουσιών. Διότι αν το ματς γινόταν την Κυριακή, ο Δέλλας δε θα είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Μάνταλο και Μπακάκη και τους τραυματίες Γεωργέα και Σοϊλέδη. Ενόψει… Επισκοπής (εκτός και αν πάει πίσω μία εβδομάδα όλο το πρωτάθλημα) τουλάχιστον οι τρεις εξ αυτών, αναμένεται να είναι ξανά στη διάθεσή του. 

Σχετικά άρθρα