Σύσκεψη κορυφής για να «τρέξει» το πλάνο

Την έλευση του Γιάννη Αναστασίου από την Ολλανδία αναμένουν στον Παναθηναϊκό για να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη κορυφής μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό των Πράσινων από τις προπονήσεις και πήγε να δει την οικογένειά του η οποία είναι μόνιμα εγκατεστημένη στην Ολλανδία. Ο Αναστασίου θα επιστρέψει σήμερα το βράδυ και η σύσκεψη θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κορωπί. Εκεί θα βρίσκεται ο Τάκης Φύσσας, ασφαλώς ο Λεωνίδας  Βόκολος, ο Γιάννης Σαμαράς ως διευθυντής της ακαδημίας και φυσικά ο Αναστασίου. Είναι πιθανό να δώσει το παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος .

Η σύσκεψη έχει ξεχωριστή σημασία μια και θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου, το ρόστερ, οι υποθέσεις με τα νέα συμβόλαια σε Μπεργκ, Νάνο, Καρέλη, Δώνη αλλά και διάφορα άλλα προβλήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο μεταξύ ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν αγωνίστηκε λεπτό στο φιλικό της Κροατίας με την Αργεντινή ενώ ο Βαλμίρ Μπερίσα σκόραρε με πέναλτι στο παιχνίδι της under 19 ομάδας της Σουηδίας σε αγώνα με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro.

 

Σχετικά άρθρα