Ομελέτα με πατάτες και φέτα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />3 αυγά<br />Μισή πατάτα<br />50 γραμμάρια φέτα<br />2 φέτες τυρί κασέρι<br />4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο<br />Αλάτι<br />Πιπέρι</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τη πατάτα και μετά σε μικρά κυβάκια και τα τηγανίζουμε.<br /><br />Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτουμε τα αυγά, ανακατεύουμε ελαφρά και αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.<br /><br />Γυρνάμε από την άλλη πλευρά την ομελέτα προσθέτουμε τριμμένη φέτα, κασέρι και ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά.<br /><br /> </p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα