Έρχονται αντιδράσεις για το γήπεδο

Σημαντικές εξελίξεις στο μείζον θέμα του γηπεδικού προβλήματος στον Παναθηναϊκό φέρνουν τα όσα αποκαλύφθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων και έφερε στη δημοσιότητα το «Pamesports».

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού που σχετίζεται με τη Διπλή Ανάπλαση, δηλαδή η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ετοιμάζουν αντιδράσεις έπειτα από την τοποθέτηση του Δήμαρχου, Γιώργου Καμίνη ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για τα χρήματα που απαιτούνται για το έργο στο Βοτανικό και πως πλέον το 50% του έργου αφορά τις τράπεζες. Είναι γνωστές οι τοποθετήσεις του Δημάρχου Αθηναίων υπέρ της φυγής του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο, προτείνοντας ως λύση το Βοτανικό παρότι δεν υπάρχει καμία οικονομική διέξοδος για τη χρηματοδότηση του έργου ούτε για το 2015.

Είναι χαρακτηριστική η θέση που πήρε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του «Παναθηναϊκού Κινήματος», Νίκος Αβραμίδης . «Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη ψήφιση του Τεχνικού προγράμματος για το 2015 δεν έπεσαν απλά οι μάσκες για τη Διπλή Ανάπλαση. Άποψη μου είναι ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το συγκεκριμένο έργο που τόσο ταλαιπώρησε και δίχασε το κόσμο του Παναθηναϊκού, να μπει οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Και έπεται συνέχεια μια και σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη θα προχωρήσουν στη θωράκιση της Λεωφόρου από όσους έχουν στο μυαλό τους να ξεσπιτώσουν τον Παναθηναϊκό. 

Σχετικά άρθρα