Ρονάλντο: «Δεν είχα εμμονή με το ρεκόρ»

Περήφανος που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην προκριματική και τελική φάση, δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο . Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αρμενία έφτασε τα 23 στη διοργάνωση και άφησε πίσω του τον Δανό Γιον Νταλ Τόμασον. 

“Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αρμενία που δεν είχε πρόθεση να ρισκάρει με δύο αμυντικές γραμμές και δύο επιθετικούς. Κερδίσαμε μόλις 1-0 αλλά ήμασταν καλοί και το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί.

Το ήξερα ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα γίνω πρώτος σκόρερ, αλλά δεν είχα εμμονή με αυτό. Είμαι ευχαριστημένος γιατί έσπασα το ρεκόρ μπροστά στους φιλάθλους μας και είναι μία ακόμα σημαντική στιγμή στην καριέρα μου.

Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση στα προκριματικά. Η Δανία επίσης κέρδισε αλλά αν κερδίσουμε το παιχνίδι που μας απομένει τότε θα είμαστε εμείς πρώτοι στον όμιλο. Ο Φερνάντο Σάντος έχει επιβάλλει ένα καινούργιο σύστημα, έχει φέρει νέους παίκτες και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο”.

Σχετικά άρθρα