Να διευρύνει το «κίτρινο» σερί

Με στόχο την 2η συνεχόμενη νίκη και 3η συνολικά τη φετινή σεζόν, ο Άρης θα υποδεχτεί στις 15:00 (novasports2) στο “Κλεάνθης Βικελιδης” την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μετά από το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο των “κίτρινων”, ο Πάουλο Κάμπος θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόζουν στο χορτάρι την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να υιοθετήσει στην ομάδα, με τον Βραζιλιάνο τεχνικό να “πονοκεφαλιάζει” σχετικά με την κατάσταση του Μάουρο Πόι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν είναι 100% έτοιμος, συμπεριελήφθη στην αποστολή και η συμμετοχή του στο ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του Άρη: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Καπνίδης, Λιόνης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Μαζουλουξής, Ντούνγκα.

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Αναγέννησης, Βασίλης Ασλανίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της Αναγέννησης: Τεντώνης, Κατρατσέας, Ουζούνης, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Μπαμπαλής, Λισίτσας, Καπουσούζης, Ξανθόπουλος, Αγτζίδης, Μωυσιάδης, Γκιόρτσης, Καραδήμος, Καρακάσογλου, Βασιλειάδης, Κοροσιάδης, Πομάκης, Γκοτζαμάνης.

Σχετικά άρθρα