Σε πρώτο πλάνο ο Μαυρίας στον Παναθηναϊκό

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να επανεντάξουν στην ομάδα ένα ακόμη δικό του παιδί. Ο Χάρης Μαυρίας, που ανήκει στη Σάντερλαντ αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην πρώτη ομάδα, αποτελεί διακαή πόθο των Πρασίνων, οι οποίοι θεωρούν ότι ο νεαρός διεθνής εξτρέμ θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στην ομάδα.

Επειτα από τη σύσκεψη του γενικού διευθυντή Τάκη Φύσσα, του νέου τεχνικού διευθυντή Λεωνίδα Βόκολου και του προπονητή Γιάννη Αναστασίου, όπου άπαντες συμφώνησαν ότι ο Μαυρίας ταιριάζει στο αγωνιστικό στυλ του Παναθηναϊκού καθώς παίζει με ένταση, πιέζει ψηλά, διαθέτει ταχύτητα, ενώ πλέον έχει αρχίσει και πατάει περισσότερο στην περιοχή, οι Πράσινοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον επαναπατρισμό του Μαυρία.

Το θέμα του Μαυρία είχε αρχίσει να δουλεύει ο πρώην τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας και πλέον τη σκυτάλη παίρνουν ο Φύσσας και ο Βόκολος, με τους οποίους ο παίκτης γνωρίζεται από τις εθνικές ομάδες . Επί του παρόντος πάντως δεν υπάρχει συμφωνία, καθώς σε πρώτη φάση ο Μαυρίας επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό. Οι Πράσινοι ωστόσο προσπαθούν να τον πείσουν ότι ερχόμενος σε ένα γνώριμο περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί ελάχιστο χρόνο προσαρμογής θα μπορέσουν να του δώσουν ώθηση προκειμένου να δείξει στους ανθρώπους της Σάντερλαντ ότι αξίζει περισσότερων ευκαιριών.

Σχετικά άρθρα