Παράπονα από την διαιτησία και την… αστυνομία

Παράπονα για την διαιτησία των Αναστόπουλου, Γ. Πουρσανίδη και Διαμαντή και την αυστηρότητα των μέτρων ασφαλείας έκανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, προπονητής του Ρεθύμνου, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.
«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο κόουτς της κρητικής ομάδας και παρατήρησε ότι: «Κέρδισαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν τον αγώνα και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός πολύ δύσκολου παιχνιδιού. Εμάς φιλοδοξία μας ήταν να κοιτάξουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα και εξαιρετική στην άμυνα. Νομίζω ότι τα καταφέρουμε με δύο νεκρά διαστήματα στο 1ο πεντάλεπτο και ένα στο τελευταίο τρίλεπτο που προσπαθούσαμε ανορθόδοξα να πετύχουμε κάποια καλάθια. Με βάση την ηλικία της ομάδας και τον ενθουσιασμό που έχει είναι λογικό».
«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά στημένος», συνέχισε ο Σκουρτόπουλος και τόνισε: «Μας δυσκόλεψε στην άμυνα και δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε, μένοντας σε ένα χαμηλό σκορ αν και δημιουργήσαμε συνθήκες για κάτι καλύτερο. Αυτό που έχω να προσθέσω σαν παράπονο έχει να κάνει με το θέμα της διαιτησίας, καθώς είναι η 5η-6η αγωνιστική και εμείς δεν παίρνουμε ούτε τα «κουκούτσια» από τα σφυρίγματα. Κάνουμε σεμινάριο και λέμε ότι παίζουμε πικ εν ρολ και ο παίκτης απαγορεύεται να πιάνει αυτόν που κάνει το ρολ-ιν. Να το δούμε να σφυριχτεί μία φορά και τι στον κόσμο. Μία φορά».
«Σήμερα κοουτσάραμε με 5 αστυνομικούς δίπλα στον πάγκο», δήλωσε ακολούθως ο προπονητής του Ρεθύμνου και σημείωσε: «Δε νομίζω ότι ενόχλησε κανένας τον Ολυμπιακό.  Όλοι στο Ρέθυμνο ξέρουμε ότι ο κόσμος συμπαραστέκεται χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο πήρα τεχνική ποινή. Αυτό με εκνεύρισε λιγάκι. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού».
«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί είχαμε μία καλή εμφάνιση», ομολόγησε ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο 36χρόνος γκαρντ της κρητικής ομάδας και εξήγησε: «Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι και νομίζω ότι αμυντικά ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας για 32 λεπτά. Χωρίς να πω ότι η νίκη του Ολυμπιακού δεν ήταν δίκαιη, έχω την εντύπωση πως ορισμένες φορές δεν αντιμετωπιστήκαμε το ίδιο, ωστόσο και οι δύο δείξαμε ότι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Επιθετικά δεν φτάσαμε στα στάνταρ μας, το οποίο είναι φυσιολογικό όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό αλλά καταφέραμε να τον κρατήσουμε στους 64 πόντους. Με αυτές τις εμφανίσεις κερδίζουμε τον σεβασμό όλων μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα