Η διακοπή κι ο Μήτρογλου

Μέσα σε όλα όσα έχουν σχολιαστεί τις τελευταίες μαύρες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακούστηκε και η σαχλαμάρα ότι ο Ολυμπιακός εξυπηρετείται από ενδεχόμενη αναβολή της προσεχούς αγωνιστικής επειδή δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Ξάνθη και να παίξει με την Skoda παραμονές της αναμέτρησης με την Ατλέτικο.
 
Μια μικρή… λεπτομέρεια είναι ότι ο Μίτσελ όχι απλώς δεν ήθελε να υπάρξει τέτοιου είδους νέα καθυστέρηση στην επιστροφή της ομάδας του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν επιθυμούσε και τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. 
 
Κι αυτό διότι ο Ισπανός ξέρει πως το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να έχουν οι παίκτες του μια σειρά κι ένα ρυθμό αγώνων κι όχι να πρέπει τώρα ο Ολυμπιακός να πάει να παίξει απευθείας στη Μαδρίτη τον τελικό του ομίλου, με το αμέσως προηγούμενο ματς (Πανθρακικός) 17 ημέρες νωρίτερα. Και στο ενδιάμεσο τη μισή ομάδα σκορπισμένη στις άκρες της Ευρώπης και της Αφρικής. Σκεφτείτε ότι ο Ελαμπντελαουί για να επιστρέψει από το Αζερμπαϊτζάν όπου ήταν με την Εθνική Νορβηγίας, πέρασε ώρες στα αεροδρόμια και στα αεροπλάνα μέσω Γερμανίας και δεν κοιμήθηκε όλη τη νύχτα. 
 
Και κάτι για τον Μήτρογλου: αυτός ο Μήτρογλου, ο φετινός και ντεφορμέ, όχι ο περσινός που είχε βγάλει τα πιστόλια και έβαζε γκολ παντού, θα είχε κάνει τουλάχιστον πέντε τελικές στο ματς με τα Φερόε. Μόνος του, ακόμη και χωρίς να πάρει πάσες ή ασίστ, δεν θα είχε γίνει αμάσητη τροφή για τους… θηριώδεις στόπερ του αντίπαλου. 

Σχετικά άρθρα