Μηνύσεις από Κούγια

Μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών κ.Ζαγοραίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής ο Αλέξης Κούγιας θεωρεί πως θίγονται στα συμφέροντα της ομάδας του με αφορμή την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ. Μάλιστα ο κ.Κούγιας αναμένεται να ζητήσει έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ της Football League με αφορμή της καταγγελίες Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1.Σήμερα στις 13:00 μ.μ. ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας θα καταθέσει ενώπιον του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ζαγοραίου μηνυτήρια αναφορά με αίτημα την άσκηση ποινικής διώξεως η την δια προκαταρτικής εξετάσεως από την Εισαγγελία Αθηνών με αντικείμενο την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Χριστόφορου Ζωγράφου , την εκβίαση των Γεωργίου Σαρρή , Χριστόφορου Ζωγράφου και θύμα την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και την παράβαση καθήκοντος ανωτάτων αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι χωρίς καμία σοβαρή αιτία εισηγήθηκαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό την αναβολή του αγώνα Π.Α.Ε. Παναχαϊκή – Π.Α.Ε. ΑΕΚ με σκοπό να ωφελήσουν την Π.Α.Ε. ΑΕΚ και σκοπό να βλάψουν την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατίθεται λόγω αγανακτήσεως της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από την ενέργεια του Αθλητικού Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου ο οποίος αντί να διατάξει αμέσως προκαταρτική εξέταση όπως έκαναν στο παρελθόν ακόμα και για ήσσονος σπουδαιότητας θέματα οι Εισαγγελείς κ. κ. Λακαφώσης και Κορέας , αυτός κάλεσε για συζήτηση – συστάσεις τους κ. κ. Μαρινάκη , Μελισσανίδη και Σαρρή και αγνόησε εντελώς την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή η βλάβη των συμφερόντων της οποίας ήταν και η αιτία της διαπράξεως των εγκλημάτων .

2.Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας κατέθεσε στην Football League αίτημα εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου των μελών της Football League με αφορμή τα καταγγελθέντα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από τα οποία σαν στόχο είχαν την βλάβη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

3.Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υποβάλλει μήνυση και αγωγή εις βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας “ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ” για την συκοφαντική δυσφήμιση που διαπράττουν κάθε μέρα εις βάρος του».

Σχετικά άρθρα