Ο «Ίμπρα»… παρών στη μάχη κατά του καρκίνου (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τράβηξε τα βλέμματα πάνω του για ακόμα μια φορά και για καλό σκοπό! Ο διεθνής άσος αποφάσισε να πάρει μέρος στη μάχη κατά του καρκίνου, και… πρόσφερε το όπλο του. Ναι, καλά διαβάσατε. Συγκεκριμένα, ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή τον αγώνα που διοργανώνει η Ένωση Σουηδών κυνηγών κατά του καρκίνου, έδωσε στη διάθεση των διοργανωτών το όπλο που χρησιμοποίησε στο πλαίσιο διαφήμισης γνωστής μάρκας αυτοκινήτων, προκειμένου να τεθεί σε δημοπρασία. 

Έτσι, θα μαζευτούν χρήματα για έναν πολύ σημαντικό και «ιερό» σκοπό. Όπως έγραψε ο Τύπος στην Σουηδία, η τιμή εκκίνησης για να αποκτήσει κανείς το όπλο του 33άχρονου θα είναι τα 4.500 ευρώ!

Ο «Ίμπρα» πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε στο πως γεννήθηκε η αγάπη του για το κυνήγι και εξήγησε: «Αγαπούσα πάντα το ψάρεμα και κάποια στιγμή ένας φίλος με έπεισε να δοκιμάσω το κυνήγι. Δίστασα επειδή δεν μου φαινόταν σωστό αλλά μετά το δοκίμασα και το διασκέδασα. Δεν είναι τόσο η ιδέα του κυνηγού που με ενθουσιάζει αλλά οι μικροί ήχοι της φύσης»

Μόνο που αυτό το πάθος έχει ως αποτέλεσμα ο διεθνής άσος να προσφέρει και για καλό σκοπό, με τον Ιμπραΐμοβιτς να στέκεται στο… πλευρό της Ένωσης των Σουηδών κυνηγών με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο! Το όπλο του διεθνούς άσους έγινε… διάσημο και ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν το… παραδίδει για να συνδράμει σε αυτό τον σκοπό, στη μάχη κατά του καρκίνου!

Σχετικά άρθρα