Η σέξι Ανέτ και ο Αντετοκούνμπο

Μια Κεφαλονίτισσα θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο μας σε εκδήλωση που θα γίνει στο Μπρούκλιν προς τιμήν του Ελληνονιγηριανού σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η Αννέτ Αρτάνι (ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 3» και την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision το 2006) θα βρεθεί στο Barclays Center στις 19 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο μιας ελληνικής βραδιάς που θα ακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των Νιου Τζέρσι Νετς και Μιλγουόκι Μπακς.
«Είμαι ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο στο στάδιο του Barclay, το οποίο ανήκει -ως γνωστόν- στον σύζυγο της Μπιγιονσέ, Jay Z, όπως επίσης και η ομάδα των Νιου Τζέρσι Νετς. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια βραδιά αφιερωμένη στην πατρίδα μου, την Ελλάδα, με γεμίζει με περηφάνια» λέει στην «Espresso» η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με διάσημους αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Οσο για τον «Greek Freak», όπως αποκαλούν συχνά τον διάσημο μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο που κατέκτησε το NBA; «Τον συμπαθώ πολύ και τον στηρίζω. Μου αρέσει πολύ που ένας μαύρος, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, βιώνει την αγάπη και την καταξίωση από όλους εμάς τους Ελληνες. Δείχνει ότι είμαστε υποστηρικτικοί απέναντι στις άλλες φυλές που έχουν ανακατευτεί με τη δική μας, ότι δεν είμαστε ρατσιστές και πως δεχόμαστε την πολιτισμική πολυμορφία» σημειώνει.
Η τελευταία φορά που η Αννέτ επισκέφτηκε τα πάτρια εδάφη ήταν τον περασμένο Μάρτιο. «Είχα να έρθω έξι χρόνια, από το 2008. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου στην Αμερική με κρατούν συνέχεια μακριά. Τότε όμως έγιναν οι σεισμοί στην Κεφαλλονιά, όπου ζουν μόνιμα οι γονείς μου τα τελευταία χρόνια. Ταράχτηκα πολύ ακούγοντας τα νέα και μια φορά που μιλούσα μαζί τους στο Skype έτυχε να κάνει σεισμό. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήθελα να τους δω αμέσως. Ετσι ακύρωσα τα πάντα, πήρα το αεροπλάνο και πήγα στο νησί» συνεχίζει η Αννέτ.
Η υποδοχή που της επιφύλαξαν τόσο οι δικοί της άνθρωποι όσο και οι fans της ήταν εξαιρετικά θερμή. «Προτού φύγω από τη Νέα Υόρκη μπόρεσα να συγκεντρώσω ένα χρηματικό ποσό, το οποίο ξόδεψα σε δώρα για τους πληγέντες. Πήγα και τα μοίρασα μόνη μου σε είκοσι οικογένειες που επλήγησαν περισσότερο από τον Εγκέλαδο σε χωριά του Ληξουρίου».

Πηγή: Espresso

Σχετικά άρθρα