Ιβάνοβιτς: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Πολωνία εκεί που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός με τρεις νίκες και δύο ήττες βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου της Ευρωλίγκας ενώ η Τουρόβ με μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες είναι στην έκτη και τελευταία θέση. Αυτό το ρεκόρ των Πολωνών δεν ξεγελά τον προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καθώς όπως δήλωσε πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι.

Οι πράσινοι αναζητούν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα στην εποχή Ιβάνοβιτς και είναι μία χρυσή ευκαιρία για εκείνους το παιχνίδι της Πέμπτης (21:45, pamesports.gr, ΝΕΡΙΤ).

«Νομίζω πως η Τούροβ ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στο transition στην Ευρώπη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και παρουσιάζουν ένα σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι, μπορούν να σκοράρουν πολλούς πόντους. Επομένως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι κάναμε στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στην Τούροφ (84-77) κι επίσης την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Μπαρτσελόνα (78-69)», τονίζει χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Σχετικά άρθρα