Πάνοπλος Παναθηναϊκός στην Πολωνία

Με όλους τους παίκτες παρόντες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής και πρώτης του δεύτερου γύρου, της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Αντίπαλος των πρωταθλητών η πολωνική Τουρόβ.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναχωρεί αύριο, Τετάρτη, για την Πολωνία εκεί που θα συναντήσει και θα τεθεί αντιμέτωπη με Τουρόβ την Πέμπτη (21:45, pamesports.gr, ΝΕΡΙΤ). Θυμίζουμε ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ με 84-77. Οι πράσινοι ψάχνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη και βλέπουν ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν αυτό το σκοπό, το ταξίδι στην Πολωνία.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός είχε για δεύτερη μέρα όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Επέστρεψαν ο Εστέμπαν Μπατίστα αλλά και ο Ει Τζέι Σλότερ αφού ξεπέρασαν και οι δύο τα μικροπροβλήματα που είχαν μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη μεριά ο Τζούλιαν Ράιτ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό και έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του την θλάση του τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε εκτός του παιχνιδιού στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού χθες δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο απόψε έδειξε έτοιμος αφού δεν ένοιωσε καμία ενόχληση. Ερώτημα πάντως παραμένει η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί αγωνιστικά. Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί αύριο το πρωί από το Ελευθέριος Βενιζέλος και θα φτάσει στην Πολωνία μέσω Μονάχου.

Σχετικά άρθρα