Δυάδα από Χιλή, Βραζιλία

Από το αποψινό κουπόνι επιλέξαμε δύο παιχνίδια τα οποία και θα ποντάρουμε. Το ένα είναι από το Κύπελλο Χιλής όπου βρισκόμαστε στην προημιτελική του φάση και το άλλο από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα το οποίο έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία.

 

147   ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΑΟΥΝΤΑΞ OVER    1,95 (Bet365)

Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στη Χιλή, 2-2 έληξε το πρώτο ματς, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Πηγαίνουμε στο over για τους εξής λόγους: 1) Η Παλεστίνο μετράει δύο over στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο Κύπελλο και τρία στα τελευταία τέσσερα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 2) Επίσης, σκόραρε στα οκτώ από τα τελευταία εννέα ματς στο γήπεδό της. 3) Η Αουντάξ έχει πέντε over στα τελευταία έξι ματς της στο Κύπελλο και έξι συνεχόμενα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 4) Επιπλέον, βρήκε δίχτυα στους πέντε από τους τελευταίους έξι αγώνες μακριά από την έδρα της. 5) Είναι ομάδες που βάζουν και δέχονται σχεδόν 1,5 γκολ κατά μέσο όρο στα παιχνίδια τους. Συμπερασματικά, αναμένουμε γκολ και θέαμα και στο αποψινό ματς, όπως έγινε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της Αουντάξ.

155   ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΠΟΡΤ     1     1,70 (WilliamHill)

Η Παλμέιρας εγκαινιάζει το νέο της γήπεδο, αναμένεται να έχει τη θερμή στήριξη των οπαδών της. Εχασε 2-0 από τη Σάο Πάουλο την προηγούμενη αγωνιστική, μετράει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έξι παιχνίδια της, ενώ απέχει τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι μονόδρομος η νίκη απόψε, καθώς έχει δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς στη συνέχεια (Κοριτίμπα και Ιντερνασιονάλ, αμφότερες έχουν ανάγκη τους βαθμούς, για τους δικούς της λόγους η καθεμία). Η Σπορτ από την άλλη, με το 1-0 μέσα στην Παραναένσε (έχασε πέναλτι μετά το γκολ που δέχτηκε) έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή, αφού αύξησε τη διαφορά στο +8 από τις θέσεις που οδηγούν στη τρίτη κατηγορία τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Είναι καθαρά ομάδα έδρας (9-5-3 εντός, έναντι 3-3-11 εκτός). Το βλέπουμε πολύ δύσκολο να κάνει το «2 στα 2» μακριά από το γήπεδό της, αξίζει το ποντάρισμά μας στον «άσο».

 

Σχετικά άρθρα