Στον εισαγγελέα Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι

Τον Αθλητικό Εισαγγελέα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο κ.Σιμιτζόγλου είχε καλέσει τον κ.Γιαννακόπουλο για συστάσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις και τις δημόσιες «αντιδικίες» με τον Ολυμπιακό και του αδερφούς Αγγελόπουλους. Ο έκπτωτος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά την έξοδο του από το γραφείο του Εισαγγελέα δεν έκανε καμία δήλωση και αποχώρησε.

Αργότερα τον κ.Σιμιτζόγλου επισκέφθηκαν, έπειτα από κλήση του, οι αδερφοί Αγγέλοπουλοι. Οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκαν και εκείνοι με τη σειρά τους για συστάσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους όσον αφορά την κόντρα με τον Παναθηναϊκό και τον κ. Γιαννακόπουλο.

Κατά την έξοδο τους από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε πως «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Η πορεία μας και η πορεία της οικογένειας μας κινείται στο πλαίσιο των νόμων και της νομιμότητας. Εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς και έτσι θα συνεχίσουμε».

Σε ερώτηση που του έγινε αν μπαίνουμε δηλαδή σε φάση ανακωχής ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος απάντησε: «Έχουμε αγώνα την Πέμπτη».

Σχετικά άρθρα