Αρχική / Ειδικοί / Γιατροί / Αναισθησιολόγοι / Δημήτρης Παπαδόπουλος
Δημήτρης Παπαδόπουλος thumbnail

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 15/8/1966 και είναι ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2000-2005 ειδικεύθηκε ως Αναισθησιολόγος στο Γενικό νοσοκομείο Παπανικολάου, Θεσσαλονίκης.


Εκπαιδεύθηκε σε εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού (Η.Π.Α, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ) στην ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΝΟΥ, την περιοχική αναισθησία και τους περιφερικούς αποκλεισμούς νεύρων με νευροδιεγέρτη και ασχολείται αποκλειστικά και μόνον με την αντιμετώπιση του υποξύ και χρόνιου πόνου.


Ίδρυσε το πρώτο ιατρείο Επεμβατικής Διαχείρισης Πόνου, στον Ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας, το 2006, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από όπου αποχώρησε το Φεβρουάριο του 2012, έχοντας αντιμετωπίσει αποτελεσματικά εκατοντάδες, ποικίλα περιστατικά, με σύγχρονες και πρωτοποριακές, διεθνώς αναγνωρισμένες, θεραπευτικές τεχνικές.


Τον Ιούνιο του 2012 ίδρυσε το Κέντρο Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου του ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με έδρα στις κλινικές ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από όπου αποχώρησε το 2014.


Τον Ιούνιο του 2014 ιδρύει στην Ευρωκλινική Αθηνών το Ιατρείο Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου. 


ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ:
  • FIPP (FELLOW OF INTERVENTIONAL PAIN PRACTICE) που απέκτησε μετά από εξετάσεις στις Η.Π.Α. Ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελεί την κορυφαία παγκόσμια, διαπίστευση στην επεμβατική διαχείριση του πόνου.
  • Λέκτορας Β΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αναισθησιολογίας, Ιατρικής σχολής Αθηνών, του νοσοκομείου Αττικόν – Αθήνα, με γνωστικό αντικείμενο την επεμβατική αλγολογία
  • Διευθυντής του Ιατρείου Διάγνωσης & Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου, Ευρωκλινική Αθηνών
  • Ιδρυτής, Συγγραφέας και επιστημονικός υπεύθυνος της Διαδικτυακής Πύλης Πόνου και Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης www.e-algos.com με παγκόσμια επισκεψιμότητα.
  • Είναι μέλος της WIP (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΟΝΟΥ) και
  • Συνεργάζεται με τα πλέον κορυφαία και εξειδικευμένα κέντρα πόνου του εξωτερικού και συμμετέχει ενεργά σε διεθνείς συναντήσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια ως εκπαιδευτής.
 


Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο παρελθόν από το 1985-2000 υπήρξε καλαθοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ, της ΑΕΚ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ομάδας και φέρει εθνικούς και διεθνείς τίτλους και διακρίσεις.


 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X