Πλήγμα με Ρόλε στον Αστέρα

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το σημερινό φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με την Κ-20. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Μάρτιν Ρόλε υπέστη κάταγμα κάτω γνάθου και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος αποθεραπείας για έναν τέτοιο τραυματισμό είναι περίπου δύο μήνες ωστόσο, ο Αργεντινός μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα εφόσον φορέσει ειδική προστατευτική μάσκα.

Από κει και πέρα, στο φιλικό παιχνίδι με την Κ-20 οι δύο προπονητές (Στάικος Βεργέτης και Μίλαν Πάβλοβιτς) χρησιμοποίησαν από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.
Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με τέρματα που σημείωσαν οι Παντελιάδης, Πάρα, Μάσα, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μπακασέτας, ενώ για την Κ-20 σκόραρε ο Τριανταφύλλης.

Για την ανδρική ομάδα ήταν σημαντικό ότι έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο Κουρμπέλης, Γκόιαν και στο δεύτερο ο Τιε Μπι, ενώ για την ομάδα νέων είναι πάντα μία σημαντική εμπειρία να αγωνίζεται με την ανδρική ομάδα.

Η σύνθεση του Αστέρα: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μάσα, Μουνάφο, Πάρα, Ρόλε (Γιαννιώτας), Νίκο Φερνάντεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μπαντής, Άσεν, Κυριακόπουλος, Τιε Μπι, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Μπακασέτας, Ουσέρο, Μπαράλες, Ντιμπολά, Παπαχρήστος .

Σχετικά άρθρα