Ναπολεόνι: «Είδα… 300 φορές το γκολ»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο Στέφανο Ναπολεόνι . Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου αναφέρθηκε στο καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και στο ματς με τον Πανθρακικό.

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ γιατί το ποδόσφαιρο ως θέαμα γίνεται ακόμη πιο όμορφο. Εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβα πολλά πράγματα, ήθελα πράγματι να κάνω κεφαλιά και αντέδρασα στιγμιαία. Αργότερα όταν το είδα λίγες φορές, καμιά 300αριά (γελάει) κατάλαβα ότι είχα γονατίσει όταν δέχθηκα τη μπάλα από την σέντρα και πέτυχα το γκολ με το κεφάλι που δεν είναι το καλύτερό μου. Χαίρομαι για τα τρία γκολ που πέτυχα εναντίον του Αστέρα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα γκολ έδωσαν τους βαθμούς στην ομάδα μας. Πρέπει αυτή την εικόνα να την δείξουμε κι εναντίον του Πανθρακικού να πάμε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας βοηθήσει να ανοίξει το παιχνίδι», τόνισε ο Ναπολεόνι.

Τη βράβευση έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Γιάννης Λιβαθηνός, ο οποίος είπε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο για το γκολ που πέτυχε και το οποίο κατά τη γνώμη μου θα αναδειχθεί στο τέλος καλύτερο γκολ όλης της χρονιάς. Είναι μερικά γκολ που χρειάζεται η τύχη και άλλα που χρειάζεται η ικανότητα. Σε αυτό το υπέροχο γκολ χρειάστηκαν και τα δύο. Εύχομαι στον Στέφανο να συνεχίσει να πετυχαίνει γκολ για το καλό της ομάδας μας και τους ίδιου. Τον Ατρόμητο τον έχουμε στην καρδιά μας και είμαι σίγουρος ότι για πολλά χρόνια ακόμη θα τον βλέπουμε να είναι εκεί ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα