Χαμηλό σκορ στο Γκρέμιο-Κρουζέιρο

156. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ  1  1.45


Πολύ καλή η εντός έδρας παρουσία της «Φλου» άλλωστε χάριν των 36 πόντων που έχει συλλέξει με 10 νίκες, έξι Χ και μία μόνο ήττα, διεκδικεί την τέταρτη θέση που οδηγεί στις διεθνείς διοργανώσεις. Για την ώρα απέχει τρείς πόντους ωστόσο εμφανίζεται ανταγωνιστική τον τελευταίο μήνα κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού με απολογισμό πέντε τρίποντα και μία μόνο ήττα στην δυνατή έδρα της Κοριτίμπα .  Η αποτελεσματικότητα στην επίθεση  και η καλή αμυντική εικόνα δίνουν πόντους στη γηπεδούχο που φιλοξενεί μία από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Κατηγορίας.  Η νεοφώτιστη Σαπεκοένσε είναι πλέον κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βιτόρια Μπαϊα με 1-0. Ηταν η τέταρτη στα έξι τελευταία στα οποία έχει συλλέξει μόλις δύο πόντους από ισάριθμες ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη της καταγράφηκε στις 12 Οκτωβρίου και μάλιστα εκτός, στην έδρα της Βιτόρια Μπαϊα με 1-0.

Μικρός σε απόδοση άσος αλλά λογικός με βάση την αγωνιστική εικόνα που εμφανίζουν οι δύο αντίπαλοι.   

 

159. ΓΚΡΕΜΙΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ  under  1.50

Οι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα under στην Κατηγορία έχοντας φτάσει τα 25 σε σύνολο 34 αγωνιστικών. Η μέχρι τώρα πορεία της μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι πολύ καλή κι από εκεί που βολόδερνε στη μέση της κατάταξης έφτασε να μοιράζεται την Τρίτη θέση με Ιντερνάσιοναλ και Κορίνθιανς. Δυνατό σημείο της η αμυντική συμπεριφορά και ειδικά στο κάστρο της εκεί που σε 17 αναμετρήσεις η εστία της έχει παραβιαστεί μόνο οκτώ φορές!

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Κρουζέιρο την περασμένη Κυριακή . Το 1-0 στην έδρα της Σάντος αύξησε τη διαφορά της από την δεύτερη Σάο Πάολο στους τέσσερις βαθμούς έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν έως το φινάλε είναι το μεγάλο φαβορί για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου στη Βραζιλία συνεπώς θα παίξει και σήμερα κλειστά ψάχνοντας κυρίως την ισοπαλία σε μια τόσο σκληρή έδρα όπως είναι αυτή της Γκρέμιο. Αυτή είναι άλλωστε και η συνήθης τακτική που ακολουθεί εσχάτως καθώς εκτός έδρας μετρά  τέσσερα underστα πέντε τελευταία.

Σχετικά άρθρα