«Μισή» πρόκριση στην Πολωνία

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα θα προσπαθήσει να πετύχει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τουρόβ (21:45 ΝΕΡΙΤ). 
Άλλωστε το «ροζ φύλλο» στην πολωνική έδρα είναι αυτοσκοπός για τους πράσινους στην αυλαία του πρώτου γύρου των ομίλων αν θέλουν να πάρουν μια καλή θέση και να προκριθούν στους 16. 
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα πρέπει να διαχειριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς δύο παίκτες. Η πιο σημαντική από τις απουσίες είναι αυτή του Αντώνη Φώτση που χτυπήθηκε από ίωση και δεν πέταξε με την υπόλοιπη αποστολή για Πολωνία, αν και ο Παναθηναϊκός ήταν διατεθειμένος να τον περιμένει. Και σαν να μην έφτανε αυτό από ίωση προσβλήθηκε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς. Παρόλα αυτά επιστρέφει ο Τζούλιαν Ράιτ ο οποίος είχε απουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού. 
Η Τουρόβ από την πλευρά της έχει μόλις μία νίκη, επί της Μπάγερν, ωστόσο μετά από τα πέντε πρώτα ματς δείχνει πιο επικίνδυνη από ότι δείχνει η θέση της. Μην ξεχνάμε ότι στο ματς του ΟΑΚΑ είχε δυσκολέψει πολύ τον Παναθηναϊκό, έστω και αν εκείνος δεν ήταν το ίδιο έτοιμος με τώρα. 
Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Σαχίν, Έρτσεγκ και Μαντίλα.  

Σχετικά άρθρα