Χογκ: «Μεγάλη τιμή για έναν Μαλτέζο» (video)

Μία ακόμη σημαντική στιγμή για την Kαλλονή. Μετά την ανάδειξη του ως MVP (πολυτιμότερος παίκτης) της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015 μετά την ψηφοφορία του κοινού που διοργανώθηκε από την Super League, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και τη NOVA ο Άντριου Χογκ παρέλαβε το βραβείο του διά χειρός του Προπονητή Τερματοφυλάκων της Καλλονής, Παναγιώτη Νάση. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο της Μυτιλήνης. 

Ο Μαλτέζος κίπερ παρέλαβε περιχαρής το βραβείο του κρατώντας στην αγκαλιά του την κορούλα του και δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις για να εξελίσσεται ακόμη περισσότερο. 

«Είναι μεγάλη τιμή για έναν άνθρωπο από τη Μάλτα να ψηφίζεται ως ο σημαντικότερος παίκτης. Αυτό δεν το έκανα μόνος μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, τον προπονητή μου και όσους είναι στα μετόπισθεν. Είμαστε ομάδα και τους ευχαριστώ πολύ» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην AELK TV ο άσος της Καλλονής. 

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει μυστικό στην πορεία της ομάδας, απάντησε: «Δεν υπάρχει μυστικό. Απλώς δουλεύουμε πολύ σκληρά και προπονούμαστε για κάθε παιχνίδι. Ως ομάδα νομίζω ότι τα πάμε πολύ καλά φέτος. Δεν υπάρχουν λοιπόν μυστικά μόνο σκληρή δουλειά και αφοσίωση». 

Όσο για την επέμβασή του που θεωρεί πιο σημαντική, τόνισε: «Μάλλον στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό». 

Κλείνοντας, του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Νάση: «Παναγιώτης Νάσης. Τι μπορώ να πω γι’ αυτόν; (γέλια) Είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ επαγγελματίας προπονητής. Δουλεύουμε πολύ καλά. Τον γνωρίζω ενάμιση χρόνο τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος».

 

Σχετικά άρθρα