Σαρρής: «Αν θέλουν ας φέρουν ξένους διαιτητές»

Καμία αλλαγή πλεύσης από την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Γιώργο Σαρρή για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών. 

Με δήλωση του στον ARENA FM 89.4 είπε χαρακτηριστικά : «Αν δεν μου στείλουν μέχρι τις 12 σήμερα (20/11) το μεσημέρι την δήλωση που ζητήθηκε δεν θα οριστούν οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου. Αν θέλουν ας φέρουν ξένους διαιτητές..» 

Η ομοσπονδία ήταν θετική να αναστείλει την αναβολή των πρωταθλημάτων, αν της είχε αποσταλεί μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης υπογεγραμμένη από τις 18 ΠΑΕ η περίφημη επιστολή, σύμφωνα με την οποία οι ομάδες, οι παράγοντες και τα ΜΜΕ, θα πρέπει να απέχουν από κρίσεις για τη διαιτησία, για να μην… στοχοποιούνται οι διαιτητές! Την επιστολή όπως είναι γνωστό δεν υπέγραψαν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, η οποία μάλιστα απείλησε να φύγει από το πρωτάθλημα.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συζητήσεις και οι πιέσεις για συμφωνία κράτησαν μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όμως δεν τελεσφόρησαν.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Super League, Δημήτρης Αγραφιώτης υπέβαλε το πρωί της Πέμπτης την παραίτησή του από την προεδρία της Super League, εν τω μέσω κατηγοριών προς τον Γιάννης Αλαφούζο, μετά την απόφαση να παραιτηθεί ο Στράτος Σωπήλης από αναπληρωτής πρόεδρος, καθώς όπως αναφέρει σε δήλωσή του η παραμονή του αποτελεί αφορμή για να συνεχίζει «τα επικοινωνιακά του τρικ.

 

Σχετικά άρθρα