Αντεγκμπόγιε μέχρι το καλοκαίρι

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε τα βρήκε με τον Άρη και έτσι οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Άρης ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνία με τον Βρετανό φόργουορντ. Αναλυτικά:

«Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η συμφωνία επήλθε στην τελική συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ και τον εκπρόσωπο του Βρετανού γκαρντ. Έτσι, ο Αντεγκμπόγιε, ο οποίος είχε υπογράψει στις 17/10 στον Άρη για ένα μήνα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αντεγκμπόγιε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της υπόθεσης. Μιλώντας στο arisbc.gr τόνισε πως: «Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στον Άρη ως το τέλος της σεζόν. Όταν ήρθα στην ομάδα για να καλύψω το σημαντικό κενό του Τόρεϊ, είχα στο μυαλό μου μόνο πώς θα τη βοηθήσω για να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν στο διάστημα που θα ήμουν εδώ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, υπήρχε η σκέψη να μείνω ως το τέλος, αλλά η προσοχή μου ήταν στραμμένη στο παρκέ.

Ήταν αμοιβαία επιθυμία η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα και χαίρομαι που επιτεύχθηκε. Έχω ‘δεθεί’ με τον Άρη από την αρχή της παρουσίας μου σ’ αυτόν, χάρη στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα