Ο Παπαγιανόπουλος και η αξιολόγηση του ΠΑΟΚ

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Σωτήρης Παπαγιανόπουλος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και αξιολογείται από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Ο Παπαγιαννόπουλος που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας με την φανέλα της Ασιρίσκα είχε απασχολήσει κι άλλες ελληνικές ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν. Πάντως οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ τον αξιολόγησαν και μέσω «κοινού γνωστού» που είπε πολύ καλά λόγια για την αξία και τον χαρακτήρα του, τον έφεραν στην Θεσσαλονίκη. Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα αξιολογηθεί ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός. 

Ο Παπαγιαννόπουλος που έχει ύψος 1.85 ,είναι 24 ετών αλλά έχει παίξει ήδη σε 102 αγώνες (!) όλους στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Ο ποδοσφαιριστής που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από τον ΠΑΟΚ έχει γεμάτες χρονιές αλλά έφυγε από την Ασιρίσκα καθώς ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει την ΑΕΚ καθώς είχε γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του χωρίς όμως να συναινέσει η ομάδα του, η Ασιρίσκα, η διοίκηση της οποίας αξίωνε ένα υψηλό ποσό για να τον παραχωρήσει. Ακόμη προτάθηκε και στον Ατρόμητο, όταν προπονητής της ομάδας του Περιστερίου ήταν ο Γιώργος Δώνης . Και τότε όμως δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή καθώς η διοίκηση της ομάδας του δεν τον άφηνε ελεύθερο.

Ο Παπαγιαννόπουλος αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος και εφόσον κριθεί πως μπορεί να προσφέρει, τότε θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Βεβαίως το γεγονός ότι ο 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στην δεύτερη εθνική Σουηδίας, από μόνο του δεν κάνει «κλικ» όσον αφορά τις πρώτες εντυπώσεις που δημιουργούνται για έναν παίκτη που δοκιμάζει για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως δεν αξίζει. Θα κριθεί, θα αξιολογηθεί και εν τέλει εφόσον αποφασιστεί να ενσωματωθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, οι αρμόδιοι θα έχουν και την ευθύνη αυτής της επιλογής.

Σχετικά άρθρα