Σούπα πιπερόριζας

<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />2 πατάτες<br />2 καρότα<br />2 μέτρια κομμάτια τζίντζερ<br />1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο<br />1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μάραθο<br />2 κλωνάρια σέλινο<br />2 κουταλιές της σούπας λεμόνι<br />2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζανα<br />αλάτι<br />πιπέρι<br />100 γραμμάρια ελαιόλαδο</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο και το τζίντζερ για 25 λεπτά με νερό που το σκεπάζει. </p>
<p>Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το αλάτι και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μάραθο, δυόσμο, πιπέρι και τριμμένη παρμεζάνα.</p>

Σχετικά άρθρα