Ασημάκη: «Να φέρουμε την κούπα στον Πειραιά»

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον στόχο, ενόψει του τελικού του Super Cup κόντρα στην Sabadell, κατά την άφιξη της αποστολής στην Βαρκελώνη. 

Μετά το ιδανικό ντεμπούτο της με το σκουφάκι του Ολυμπιακού και τα έξι γκολ που σημείωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1  κόντρα στον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας,  η Αλεξάνδρα Ασημάκη είναι πανέτοιμη για την μεγάλη πρόκληση που ακολουθεί. Κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, την Πέμπτη (20/11) το απόγευμα στην Βαρκελώνη,  ενόψει του τελικού με τη Sabadell για το Super Cup,  η φουνταριστή του Ολυμπιακού δήλωσε έτοιμη να φέρει την κούπα στο λιμάνι. 

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη  τόνισε ότι ξεκάθαρος στόχος είναι η κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας και ότι αυτή και η συμπαίκτριές της θα δώσουν τα πάντα για να επιστρέψουν στον Πειραιά έχοντας πανηγυρίσει αυτή την σημαντική επιτυχία.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεών της έχει ως εξής:  «Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στη Sabadell. Προετοιμαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα για αυτή την αναμέτρηση. Σαφέστατα είναι ο στόχος μας η νίκη και το Super Cup. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, εγώ έτσι την βλέπω για αυτή την ομάδα, να πάει να παίξει με την θεωρητικά πιο δυνατή ομάδα της Ευρώπης την προηγούμενη χρονιά,  να την κερδίσει και να πάρει την κούπα. Εμείς την κούπα θέλουμε, να την πάρουμε και να τη φέρουμε στον Πειραιά. Θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο νερό και ελπίζω να γυρίσουμε πίσω με το Κύπελλο».

 

 

Σχετικά άρθρα