«Προσηλωμένοι στην άμυνα, καλές επιλογές στην επίθεση»

Στα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν τα Τρίκαλα στο παιχνίδι τους κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας στην αυριανή (22/11, 17:00) αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Basket League αναφέρθηκε ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης. 

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και είναι σε πολύ κατάσταση όπως δείχνουν και οι εντός έδρας νίκες της αλλά και η ήττα στην ΑΕΚ όπου παρά τις ελλείψεις της έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Απόλλων είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο, με πολύ αθλητικότητα, επιθετικά έχει μεγάλη τάση στα μακρινά σουτ ακόμη και από τους ψηλούς της και κάνουν πολλές αλλαγές όταν παίζουν άμυνα. Χρειάζεται να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, όχι λάθη με τίποτα, καλές επιλογές στην επίθεση και προσαρμογή στις αλλαγές του παιχνιδιού του Απόλλωνα».

Η θεσσαλική ομάδα δεν έχει την… πολυτέλεια να μην διεκδικήσει την νίκη σε όλα τα ματς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανελευσινιακό, τόνισε ο Αλέξανδρος Σπανός, ο 23χρόνος γκαρντ των Τρικάλων Bc Aries:

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί καλά. Μετά το αποτέλεσμα με την Ελευσίνα δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε παιχνίδια και πάμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για το θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα