Τρέχει… τη Βαλένθια ο Μπάτμαν (pics)

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Τρεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει η Βαλένθια, καθώς η DC Comics έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον του συλλόγου, λόγω της νυχτερίδας, που φέρνει στον Μπάτμαν, και βρίσκεται στο σήμα της!
Αυτή την περίοδο λαμβάνει χώρα στις δικαστικές αίθουσες μια απίστευτη… ιστορία και με αντίδικους τις «νυχτερίδες», αλλά και την εταιρεία DC Comics που δραστηριοποιείται στα κόμικς. Αιτία της διαμάχης αποτελεί ο Μπάρμαν!
Βλέπετε, όπως είναι γνωστό, στο σήμα της Βαλένθια υπάρχει μία νυχτερίδα που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του. Γι’ αυτό τον λόγο το παρατσούκλι της ισπανικής ομάδας είναι «νυχτερίδες»! Μόνο που το ίδιο σήμα χρησιμοποιεί και το γνωστό κόμικ «Μπάρμαν»! Το γνωστό σούπερ ήρωα!Κάτι που… είδε τώρα η αμερικανική εταιρεία η οποία έχει προσφύγει κατά της Βαλένθια στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζητώντας να αφαιρεθεί η νυχτερίδα από την Βαλένθια.
Σύμφωνα με τον Τύπο σε Αμερική και Ευρώπη, παρότι οι Ισπανοί χρησιμοποίησαν πρώτοι την «νυχτερίδα» (από το 1920), σημασία έχει ποιος κατοχύρωσε πρώτος το σήμα.Η ισπανική εφημερίδα «Plaza Deportiva» ανέφερε με χιουμοριστικό τρόπο ότι… «η Βαλένθια έχει έναν ισχυρό εχθρό να αντιμετωπίσει».Το «Eurosport» ανέφερε πως η «DC Comics» δεν έχει πολλές… ελπίδες να κερδίσει τη δίκη, αφού η Βαλένθια έχει ως σήμα τη νυχτερίδα από όταν ιδρύθηκε (1919). Τη λύση θα την δώσουν τα δικαστήρια!

#DCComics sues Spanish soccer club #Valencia over new logo, because there aren’t enough bats to go around. #batman pic.twitter.com/7qN2f8uJ5t
— Bloggers To Be Named (@Bloggers2BNamed) November 20, 2014

The evolution of the Batman Logo, from 1940 to the present. pic.twitter.com/fYCwymaRN2

— History Pics (@ThatsHistory) November 18, 2014

Σχετικά άρθρα