Αυξάνονται οι μνηστήρες, δυσκολεύει του Καμαρά

Ο Αλχασάν Καμαρά αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αλλά κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση θα είναι καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί εφέτος με τη σουηδική Ερεμπρο έχουν προσελκύσει το  ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πέραν του Παναθηναϊκού ο επιθετικός απο τη Σιέρα Λεόνε παρακολουθείται στενά από τη γαλλική Λιλ, τη βελγική Κλαμπ Μπριζ, την αγγλική Χαλ και άλλες ομάδες που έχουν εντυπωσιαστεί από τα κατορθώματα του Καμαρά στο σουηδικό πρωτάθλημα. Οπως γίνεται αντιληπτό όσο αυξάνονται οι μνηστήρες τόσο πιο δύσκολη γίνεται η περίπτωσή του καθώς οι Πράσινοι δεν έχουν περίσσευμα χρημάτων και σε καμία περιπτωση δεν μπορούν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Ηδη το αρχικό ποσό που ζήτησε η Ερεμπρο είναι απαγορευτικό για το Τριφύλλι που δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει 600-800.000 ευρώ. Οι Πρασινοι μπορούν να φτάσουν μέχρι τις 300.000 ευρώ αλλά κι αυτά όχι μετρητά αλλά σε δόσεις κάτι που επίσης δεν ικανοποιεί τον σουηδικό σύλλογο. Προσφέρουν πάντως ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης προκειμένου να δελεάσουν τους παράγοντες της Ερεμπρο, ενώ επί του παρόντος έχουν με το μέρος τους τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του οι οποίοι επιθυμούν τη μεταγραφή στον ΠΑΟ.

Σχετικά άρθρα