Αλεξανδρής: «Τώρα θα φύγει το άγχος»

«Τώρα θα φύγει και το άγχος των παικτών», δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την πρώτη νίκη του Πανιωνίου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, επί του Κοροίβου στην Νέα Σμύρνη.
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» εξήγησε πως: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Αν και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι η πίεση των παικτών ήταν μεγάλη. Απλά δεν ξέραμε σε πιο σημείο θα έφτανε. Ο Κόροιβος είναι καλή ομάδα και είχε καλή ψυχολογία. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να προηγηθούμε με δέκα πόντους διαφορά λίγο πριν το τέλος. Εκεί όμως δεν διαχειριστήκαμε καλά ορισμένες καταστάσεις. Κάναμε βεβιασμένες ενέργειες, ενώ και η ζώνη του Κοροίβου μας δημιούργησε προβλήματα με αποτέλεσμα ο αγώνας να κριθεί στις λεπτομέρειες».
«Εκεί βάλαμε κάποια σουτ και παίξαμε καλή άμυνα με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία», σημείωσε ο Αλεξανδρής και υπογράμμισε: «Πιστεύω πως τώρα θα φύγει και το άγχος των παικτών. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός και η υποστήριξη στην ομάδα και στο πρόσωπό μου εξαιρετική. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί του και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει η ομάδα στην Α1».
Ο κόουτς του Πανιωνίου ευχήθηκε στον συνάδελφο του, του Κοροίβου: «Ο Θεός να δώσει στον Χάρη Μαρκόπουλο τόση τύχη, όση του στέρησε με τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να μη κάνει μεγάλη καριέρα ως παίκτης. Μακάρι να ξεπεράσει σε φήμη, αξία και συμμετοχές τον πατέρα του».
Ο «Ιστορικός» έχει περιθώρια βελτίωσης σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη, τον 27χρόνο γκαρντ των «κυανέρυθρων»: «’Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι αφού δεν είχαμε νίκη στο πρωτάθλημα. Παίζαμε εντός έδρας και έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε. Παίξαμε καλά ανά διαστήματα, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι με τον Άρη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του σε κάθε αγώνα. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο».

Σχετικά άρθρα