Ρόσμπεργκ: «Ο Λιούις άξιζε τον τίτλο»

Μπορεί ο Λούις Χάμιλτον και ο Νίκο Ρόσμπεργκ να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις ωστόσο μετά το τέλος της σεζόν στη Φόρμουλα 1 ο Ρόσμπεργκ αναγνώρισε με δηλώσεις του την ανωτερότητα του Χάμιλτον.

Ο Γερμανός πιλότος της Μερσέντες τόνισε πως ο Χάμιλτον πήρε δίκαια τον τίτλο και δεν έψαξε για δικαιολογίες.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Ο Λιούις άξιζε τον τίτλο. Αυτό που συνέβη σε μένα και τα προβλήματα που αντιμετώπισα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο και δεν έχει σημασία να εστιάζουμε σε αυτά. Τα πήγε λίγο καλύτερα από μένα».

«Έφτασα πολύ κοντά στον τίτλο και είναι κρίμα που δεν τα κατάφερα. Πάντως είμαι περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ με την ομάδα. Το πίστευα πως μπορούσα να τα καταφέρω. Υπήρχε μια ελπίδα αν ο Λιούις αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Δεν τα παράτησα στιγμή και ήθελε να τερματίσω τον αγώνα. Ήταν μια γεμάτη ένταση, αλλά σπουδαία μάχη. Για τέτοιους αγώνες ασχολούμαστε όλοι με τη Formula 1. Ο Λιούις ήταν ο καλύτερος και η μεγάλη πρόκληση για μένα. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα εστιάσουμε στην επόμενη σεζόν. Το γεγονός ότι την τελευταία διετία υπερτερώ στις κατατακτήριες είναι μια καλή αφετηρία για μένα», είπε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα