Ποια είναι τα "αντίθετα" ζώδια και πως έλκονται ερωτικά;  thumbnail
Η ερωτική σχέση ανάμεσα σε αντίθετα ζώδια

Ποια είναι τα "αντίθετα" ζώδια και πως έλκονται ερωτικά;

Μα πώς μπορούν αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι μαζί; Διαφέρουν τόσο πολύ…»Και όμως, τα ετερώνυμα έλκονται και μπορούν μαζί να συνυπάρξουν σε μία σταθερή και μακρόχρονη σχέση, γιατί πολύ απλά μπορεί ο ένας να συμπληρώσει τον άλλον και η σχέση τους να δουλέψει εξελικτικά!

 

Στην αστρολογία, τα αντίθετα ζώδια, δηλαδή τα ζώδια που βρίσκονται διαμετρικά απέναντι το ένα από το άλλο, έχουν μεταξύ τους σημαντικές διαφορές… Όμως αυτή η «διαφορετικότητα»και η αντίθεση που υπάρχει μεταξύ τους, είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο μοιράζονται μαζί έναν έντονο δεσμό. Στο ξεκίνημα της σχέσης δύο αντίθετων ζωδίων, η έλξη που δημιουργείται είναι δυνατή, στην συνέχεια το ζευγάρι αντιλαμβάνεται τις διαφορές του και έρχεται αντιμέτωπο με πολλές δυσκολίες, οι οποίες όταν ξεπεραστούν, η σχέση ολοκληρώνει και τα δύο μέλη!

 

Ποια είναι όμως τα αντίθετα ζώδια; Πώς μπορούν να ταιριάξουν δύο άνθρωποι που ανήκουν στα ακριβώς διαμετρικά απέναντι (αντίθετα) ζώδια; Ποιες είναι οι προοπτικές του δεσμού τους, ποια είναι τα ατού της σχέσης και τι πρέπει να προσέξουν για να διατηρηθεί η σχέση τους στο χρόνο; Δες στο αστρολογικό άρθρο που ακολουθεί…

Η σχέση του Κριού με τον Ζυγό


«Η μάχη ανάμεσα στο εγώ και στο εμείς»

Ο Κριός θέλει να ζει την ερωτική του ζωή με δράση και περιπέτεια, βαριέται εύκολα και δεν τα πάει καλά με τις δεσμεύσεις, γιατί νιώθει ότι ασφυκτιεί… Έχει αρκετές ερωτικές κατακτήσεις, όμως του αρέσουν τα δύσκολα και όταν κατακτήσει έναν ερωτικό στόχο και νιώσει ότι «έδεσε» τον γάιδαρο του, εκεί χάνει κάθε ενδιαφέρον…

 

Ο Ζυγός από την άλλη πλευρά θέλει να αισθάνεται ότι κάπου ανήκει, δεν μένει ποτέ χωρίς σχέση και είναι αρκετά τρυφερός και εκδηλωτικός. Έχει και αυτός από την πλευρά του πολλούς ερωτικούς θαυμαστές, παίζει το ματάκι του, όμως είναι ο λεγόμενος «σχεσάκιας»! Όταν έχει συναισθήματα τα δίνει όλα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνεται το θύμα…

 

Η σχέση του Κριού με τον Ζυγό, είναι μία μάχη ανάμεσα στο εγώ και στο εμείς… Το επιβλητικό Κριάρι, μπορεί να καταφέρει με την διπλωματία του Ζυγού να συμμαζέψει τον εγωισμό του και να γίνει περισσότερο της προσφοράς. Από την άλλη πλευρά, ο Ζυγός θα μάθει από τον πύρινο και παρορμητικό Κριό να λειτουργεί πιο αποφασιστικά, αποκτώντας το θάρρος της γνώμης του! Είναι βέβαιο όμως, ότι η σχέση αυτή για να διατηρηθεί, θα πρέπει να γίνονται περισσότερες υποχωρήσεις από την πλευρά του Ζυγού, που άλλωστε είναι και στη φύση του να συμβιβάζεται! 

Η σχέση του Ταύρου με τον Σκορπιό


«Η μάχη ανάμεσα στην επιβολή και στην κυριαρχία»

Ο Ταύρος δεν θέλει εντάσεις και αναταράξεις στην αισθηματική του ζωή, αναζητά το ήσυχο σταθερό του λιμάνι, τον σύντροφο με τον οποίο θα έχει τα ίδια γούστα και θα νιώθει στο πλάι του ζεστασιά και οικειότητα… Πολλές φορές θα ακούσει τη φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς, και θα κάνει μία ερωτική επιλογή, σκεπτόμενος το συμφέρον ή βάζοντας πιο αυστηρά κριτήρια. Σημασία για τον Ταύρο έχει, να βρίσκεται σε μία σχέση με την οποία θα απολαμβάνει όλες τις ανέσεις και τις χαρές της ζωής…

 

Ο Σκορπιός διψά για δυνατές συγκινήσεις, τα θέλει όλα ή τίποτα και ζει την αισθηματική του ζωή με πάθος και ένταση. Λειτουργεί με το συναίσθημα και πολύ περισσότερο με το ένστικτο, και όταν είναι ερωτευμένος θέλει να νιώθει ότι ο σύντροφός του, του ανήκει ολοκληρωτικά. Για τον Σκορπιό είναι πολύ σημαντικό να είναι με έναν άνθρωπο που τον ολοκληρώνει συναισθηματικά και που μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη… Δεν είναι όμως εύκολη υπόθεση να εμπιστευτεί!

 

Η σχέση του Ταύρου με τον Σκορπιό είναι έντονη και παθιασμένη, γεμάτη ζήλια, κτητικότητα και γίνεται ανάμεσα τους μία σκληρή μάχη, που θα κρίνει ποιος τελικά μπορεί να επιβληθεί και να κυριαρχήσει στη σχέση τους! Ο Σκορπιός καταφέρνει να ξυπνήσει στον Ταύρο όλα τα βαθιά και κρυφά του ερωτικά ένστικτα και τον βοηθά να απελευθερωθεί συναισθηματικά… Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά αποπνέει μία σιγουριά και ασφάλεια τον Σκορπιό, που τον βοηθούν πραγματικά να ανοιχτεί και να εμπιστευτεί συναισθηματικά! Το κοινό μυστικό που τους κρατά για καιρό μαζί δεν είναι άλλο από το καλό… σεξ!

 Η σχέση του Δίδυμου με τον Τοξότη


«Η μάχη ανάμεσα στην θεωρία και στην πράξη»

Ο Δίδυμος είναι ο… φλερτατζής του ζωδιακού, του αρέσει πολύ το ερωτικό παιχνίδι, έχει μεγάλο ταλέντο στα λόγια, σε… πουλάει και σε αγοράζει σε χρόνο ρεκόρ, όμως τις περισσότερες φορές δεν ερωτεύεται, αλλά ενθουσιάζεται! Είναι περισσότερο της θεωρίας παρά την πράξης, με αποτέλεσμα να διατηρεί αρκετούς πλατωνικούς έρωτες ή να χάνει το ενδιαφέρον του, όταν μία σχέση παίρνει μία πιο σταθερή μορφή! Βασική προϋπόθεση για να διατηρηθεί αμείωτο το ερωτικό του ενδιαφέρον, είναι να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο που θα έχει κοφτερό μυαλό και θα τον ιντριγκάρει επικοινωνιακά…

 

Ο Τοξότης είναι ο συλλέκτης ερωτικών εμπειριών του ζωδιακού! Του αρέσει το ερωτικό κυνήγι και είναι της άποψης ότι στη βράση κολλάει το σίδερο! Θεωρεί ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια, για το λόγο αυτό βαριέται και κουράζεται όταν πρέπει να συζητήσει ή να εξηγήσει τα αυτονόητα. Θέλει μία σχέση για να περνά καλά, είναι υποστηρικτής της άποψης πως ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και νιώθει μία ισχυρή έλξη για άτομα που με τα οποία τον χωρίζει κάποιο χάσμα!

 

Όταν ένας Δίδυμος και ένας Τοξότης γνωρίζονται, αναπτύσσονται αμέσως μεταξύ τους συναισθήματα συμπάθειας… Γρήγορα ξεκινά μεταξύ τους ένα φιλικό, συναισθηματικό παιχνίδι, που εξιτάρει και τους δύο. Ο μεν Δίδυμος θαυμάζει το φιλοσοφικό πνεύμα του Τοξότη, ο δε Τοξότης ενθουσιάζεται από τις συχνές εναλλαγές της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς του Δίδυμου! Γρήγορα όμως εμφανίζεται ανάμεσά τους ένα μεγάλο εμπόδιο… Ο Τοξότης αρχίζει να κουράζεται από το μπλα-μπλα του Δίδυμου, και αρχίζει να θεωρεί ότι είναι καλός μόνο στα λόγια, ενώ ο Δίδυμος βρίσκει αρκετά θρασύ, βιαστικό και απότομο τον Τοξότη, και θεωρεί ότι δεν έχει τακτ! Η μάχη ανάμεσα στην θεωρία του Δίδυμου και στην πράξη του Τοξότη, είναι η μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους! Ο Δίδυμος θα πρέπει να λειτουργήσει πιο δραστικά για να κρατήσει τον Τοξότη, ενώ ο Τοξότης είναι απαραίτητο να αναπτύξει την διάθεσή του για εγκεφαλικό παιχνίδι! 

 

Διάβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X