Χωρίς Ζέκα, Καρέλη και Ατζαγκούν στη Μόσχα

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τελευταίο εφετινό του εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν δίχως απρόοπτα στο Κορωπί το πρωί της Τρίτης και ακολούθως θα αναχωρήσουν για τη Μόσχα, όπου θα αναμετρηθούν την Πέμπτη με την Ντιναμό.

Ο Γιάννης Αναστασίου απέκλεισε από την αποστολή τους Ατζαγκούν και Καρέλη που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους αλλά, όπως αναμενόταν, και τον Ζέκα που μολονότι έχει αποθεραπευτεί και γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα, θα προφυλαχτεί ενόψει των αγώνων του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπούι .

Η επόμενη προπόνηση το Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18.30-τοπική ώρα) της Τετάρτης στη Μόσχα, ενώ μισή ώρα πριν θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Αναστασίου.

Η Ντιναμό Μόσχας θα προπονηθεί στις 16:30 στο προπονητικό της κέντρο, ενώ η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, επίσης στο Νόβογκορσκ.

Σχετικά άρθρα