Χωρίς ανακοίνωση, κανένας στην Πάτρα

Στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε ζητήσει από τους φίλους της ΑΕΚ να μη δώσουν το «παρών» στο εκτός έδρας ματς της «Ένωσης» στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή! Την αφορμή για αυτή την απόφαση την είχε δώσει ο Αλέξης Κούγιας με τα όσα είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες εις βάρος του «δικεφάλου», με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι από πολύ μακριά.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως στα αυτιά των ανθρώπων της ΑΕΚ είχαν φτάσει πληροφορίες οι οποίες ανέφεραν ότι οπαδοί άλλης ομάδας, είχαν προμηθευτεί κιτρινόμαυρες φανέλες και ήταν έτοιμοι να προκαλέσουν επεισόδια.

Θέλοντας λοιπόν ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», να προστατέψει την ΑΕΚ είχε πει πως η ΠΑΕ θα εξέδιδε μία ανακοίνωση με την οποία θα παρακαλούσε τους φίλους του «δικεφάλου» να μη μεταβούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Τελικά ανακοίνωση πιθανότατα δε θα εκδοθεί, όμως ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών στην Πάτρα (οργανωμένη σίγουρα δε θα υπάρχει καθώς η ΑΕΚ δεν έχει προμηθευτεί εισιτήρια).

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ η οποία αρνήθηκε εγγράφως τις… δακρύβρεχτες και υποκριτικές βραβεύσεις, δε θα δώσει ούτε λίστα… επισήμων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει δεν ανέχεται να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη της.

Σχετικά άρθρα