Μίτσελ: «Είμαστε προετοιμασμένοι»

Ο Ολυμπιακός αλλά και ο ίδιος ο Μίτσελ είναι προετοιμασμένοι για μεγάλη πίεση στο αυριανό ματς με την Ατλέτικο, όπως δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Τι διαφορά έχει η προετοιμασία ενός αγώνα με την Ατλέτικο στο Φάληρο και στο Καλντερόν;

«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, η προετοιμασία είναι περίπου η ίδια. Συνήθως προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με την ίδια τακτική εντός κι εκτός έδρας».

Πώς είναι για εσάς να έρχεστε εδώ; Σας περιμένουν πως και πως μας λένε, γιατί παλιά ήσασταν Ατλέτικο λόγω του παππού σας;

«Δεν είναι μυστικό ότι παλιά ήμουν Ατλέτικο και έβλεπα τα ματς της, αλλά μετά… Ρέάλ»!

Για τον Ρομπέρτο κι αν άξιζε να είναι σε Ατλέτικο ή Ισπανία;

«Μπορείτε να ρωτήσετε τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε. Για μένα είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας».

Αν θα φορέσει ωτασπίδες για την υποδοχή;

«Το περίεργο θα ήταν να με υποδεχτούν με λουλούδια και αγκαλιές. Ξέρω ότι θα υποστηρίξουν την ομάδα τους με δύναμη, εγώ είμαι προετοιμασμένος».

Πώς βλέπει την Ατλέτικο του «Τσόλο»;

«Είναι περιττό να σχολιάσω τη δουλειά του Σιμεόνε. Οι στατιστικές είναι υπέρ του, δεν έχουν ταβάνι όσα μπορεί να πετύχει. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι κάπως διαφορετικές φέτος, αλλά για κανέναν δεν είναι εύκολο να παίξει με την Ατλέτικο».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή:

«Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψαμε, έλειπαν 12 διεθνείς, αφιερώσαμε την τελευταία εβδομάδα για την προετοιμασία αυτού του αγώνα. Χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες».

Στο πρώτο ματς υπήρχε μεγάλη επιτυχία στον τερματοφύλακα. Αν δεν συμβεί αύριο είναι πιθανό να πάρετε πάλι αποτέλεσμα;

«Το Τσάμπιονς Λιγκ μας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσουμε το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο πρώτο ματς είχαμε μιλήσει για αποτελεσματικότητα, με την Γιουβέντους ξαναδείξαμε τέτοια ικανότητα, αν και εκεί δεν έφτασε η αποτελεσματικότητά μας. Όμως προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε στα χαρτιά να συγκριθούμε με την Ατλέτικο, αλλά μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε με τα δικά μας όπλα».

Αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Ατλέτικο για τον Ολυμπιακό;

«Αυτόν που είχαμε στο αεροπλάνο… Μου αρέσουν οι δικοί μας παίκτες και δεν έχω παράπονα. Βέβαια αν είχαμε αύριο τον Κόκε ή τον Αρντά δεν θα είχαμε πρόβλημα…(γέλια)».

Σχετικά άρθρα