Σοβαρές ενδείξεις πως ψάχνει και για γκολκίπερ!

Εκτός από τις κινήσεις πως γίνονται για την άμεση ανεύρεση σέντερ φορ και δεξιού εξτρέμ, και το δεδομένο scouting που γίνεται για περιπτώσεις αριστερών μπακ και αμυντικών μέσων με ιδιαίτερη έφεση στα ανασταλτικά καθήκοντα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η ΑΕΚ κοιτάζει την αγορά και για γκολκίπερ. Τουλάχιστον αυτό φανερώνουν οι κινήσεις του Τραϊανού Δέλλα.
 
Στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, ο 38χρονος γκολκίπερ χρησιμοποίησε μόνο τον Γιάννη Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ. Αυτό προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ, άλλαξε όλους τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους», δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε 21 συνολικά παίκτες.
 
Η συγκεκριμένη κίνηση όμως δε συνέβη για πρώτη φορά φέτος και έχει ξεκάθαρη εξήγηση. Φώτης Καραγκιολίδης και Ηλίας Βούρας χάνουν καθημερινά πόντους στα Σπάτα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτι παραπάνω από… δεδομένο πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της «Ένωσης».
 
Σε διαφορετική περίπτωση, αν υπολογίζονταν δηλαδή, θα είχαν χρησιμοποιηθεί για… πέντε – δέκα λεπτά (αν όχι και οι δύο έστω ο ένας εξ αυτών μιας και ήταν αμφότεροι διαθέσιμοι). Κάτι ανάλογο άλλωστε συνέβη με τους νεαρούς και εξελίξιμους Στράτο Σβάρνα και Άνταμ Τζανετόπουλο.
 
Με δεδομένο ότι ο Ανέστης είναι η βασική και αναντικατάστατη επιλογή (τουλάχιστον για φέτος), κανένας από τους δύο προαναφερόμενους δε θα έχει την ευκαιρία σε επίσημα ματς να δείξει την αξία του… Αν δεν χρησιμοποιούνται ούτε στα φιλικά, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο.

Σχετικά άρθρα