Όβερ από το Γιουρόπα Λιγκ

134. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΒΕΡ 1.65

Όπως έχει δείξει ως τώρα η Ντιναμό το γκολ δεν της λείπει ειδικά όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Σήμερα θα επιδιώξει με φουλ επίθεση να πετύχει το πέντε στα πέντε καθώς ενδεχόμενη νίκη θα της δώσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ματς της Αθήνας και το ίδιο μπορεί να πράξει και στη Μόσχα άλλωστε θα παίξει ελεύθερα και χωρίς βαθμολογικό άγχος καθώς έχει αποχαιρετήσει τη διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ για την τρέχουσα περίοδο. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν σε ένα ματς όπου εναλλακτική λύση στο όβερ θα μπορούσε να είναι το goal/goal που δίνει παραπλήσια απόδοση (1.60).

137. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ 1.55

Γκολ και θέαμα είναι η νοερή υπόσχεση που δίνει η Γερμανική ομάδα πριν από τα παιχνίδια της είτε αυτά είναι για τη Μπουντεσλίγκα , είτε για το Γιουρόπα Λιγκ. Εχουν άνεση στο γκολ οι «Λύκοι» που προέρχονται από ήττα κόντρα στη Σάλκε με 3-2, ήττα που ήταν η πρώτη μετά από καιρό. Θα αγωνιστεί και πάλι επιθετικά η Βόλφμσπουργκ άλλωστε θέλει μόνο νίκη για να καπαρώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με δεδομένα τα αμυντικά προβλήματα που βγάζει συχνά η «βαριά» αμυντική διάταξη της Εβερτον είναι πολύ πιθανό να επιτευχθούν τουλάχιστον τρία γκολ στην αναμέτρηση. Εναλλακτικά δεν θα ήταν κακή επιλογή ο άσος του 1.85.

144. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ 1.80

Εξαιρετική η απόδοση του όβερ σε αυτή την αναμέτρηση κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν οι «παρτενοπέι» έδιναν αγώνα για τη Serie A. Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην κορυφή του γκρουπ με εννέα πόντους έχοντας πίσω τους όμως τη Γιουνγκ Μπόις που έχει τρείς λιγότερους και παίζει στην έδρα της αδιάφορης Σλόβαν Μπρατισλάβας. Επειδή την τελευταία αγωνιστική η Σπάρτα θα ταξιδέψει στην Ελβετία σήμερα θα επιδιώξει τη νίκη έτσι ώστε να είναι περισσότερο άνετη τότε. Με δεδομένη την κάκιστη αμυντική γραμμή των Ιταλών που παραπαίουν σε αυτό το κομμάτι αλλά και την ποιότητα που έχουν στην μεσοεπιθετική γραμμή δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε απόψε μεγάλο σκορ στην Πράγα.

Σχετικά άρθρα