Αποχή στον Άρη για τα συμφωνητικά

Να απέχουν από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη μέχρι να λυθεί οριστικά το θέμα με τα ιδιωτικά συμφωνητικά. Οι “κίτρινοι” συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο για την προγραμματισμένη προπόνηση και οι αρχηγοί Σουνάς και Ψυχογιός μίλησαν στους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια τονίζοντας πως στο εν λόγω ζήτημα πρέπει άμεσα να δοθεί λύση και όχι να παρατείνεται συνεχώς.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές κάλεσαν στα αποδυτήρια τον Πάουλο Κάμπος και τον Γιάννη Τοπαλίδη, τους οποίους και ενημέρωσαν για την απόφασή τους να απέχουν από την προπόνηση.

«Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κοροϊδία. Εδώ και δυο μήνες μας λένε από Δευτέρα σε Δευτέρα και δεν έχει γίνει τίποτα», είπαν μεταξύ άλλων.

Τον λόγο πήρε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος τόνισε στους παίκτες: «Αποδέχομαι την επιθυμία σας αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι από όλο αυτό ζημιωμένος βγαίνει ο Άρης . Επιπτώσεις αγωνιστικές θα έχετε κι εσείς από τη στιγμή που αποφασίζετε να απέχετε από τις προπονήσεις».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είπε: «Σας κατανοούμε απόλυτα. Το θέμα της ασφάλειας θα επιλυθεί σύντομα.Τα συμφωνητικά είναι θέμα του Ερασιτέχνη και όχι τόσο του κ. Γαλανού. Με αυτό τον τρόπο χάνεται το δίκιο σας. Θα ήταν προτιμότερο να συνεχίσετε τις προπονήσεις, να κερδίσετε την Κυριακή και από Δευτέρα να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε απόφαση. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Όπως ήταν φυσικό η εξέλιξη αυτή θορύβησε την διοίκηση της ομάδας και για τον λόγο αυτό οι δύο πλευρές θα συζητήσουν σήμερα στις 12:00.

Σχετικά άρθρα