Πλήρης ο ΠΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague o ΠΑΟΚ έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 28/11 στις 20:00 στο  κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» (Νοvaposrts 3). 

ΠΑΟΚ και Εθνικός μετράνε από μία ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και έχουν από 12 και 13 βαθμούς αντίστοιχα, γεγονός που μετατρέπει το μεταξύ τους παιχνίδι σε ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης στο PAOK Sports Arena και στη συνέχεια πλήρης  αναχώρησε  οδικώς για για την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι ο τεχνικός του δικέφαλου θα στηριχτεί στο υπάρχον ρόστερ αφού δεν βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Λόουσον. 

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε:“Παίζουμε με τον φιναλιστ του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν.Ο Εθνικός είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με μία καυτή έδρα. Έχει ποιότητα και όλο αυτό το διάστημα επιδυκνείει μεγάλη σταθερότητα, όπως και εμείς βέβαια”, είπε αρχικά και συμπλήρωσε: “Όλες αυτές τις ημέρες προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Σχετικά άρθρα