Κοιτάζει μπροστά…

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του άμεσα την βαριά ήττα και την κακή εμφάνιση της Μαδρίτης καθώς μετά την πολυήμερη διακοπή στην αγωνιστική δράση, αρχίζει πλέον ένα σερί αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή παρουσία τους στη σεζόν, αλλά και να περάσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα έχει μπροστά της τα σημαντικά παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μάλμε, αλλά προηγείται η αναμέτρηση στην Κέρκυρα το μεσημέρι της Κυριακής, με τον Ολυμπιακό να πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να επιστρέψει άμεσα στο καλό πρόσωπό του.

Σε αυτό το ύφος είναι τόσο η διάθεση της διοίκησης και του προπονητή, όπως και των ποδοσφαιριστών. Ο Αμπιντάλ σχολίασε ότι τώρα χρειάζεται «ψηλά το κεφάλι», ενώ ο Ρομπέρτο είχε την εξής αναφορά στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μετά από μια κακή ημέρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να δείξεις πόσο πραγματικά καλός και δυνατός είσαι… Πάντα περήφανος για την ομάδα μου».

Αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση του Μίτσελ όσον αφορά σε αλλαγές στην ενδεκάδα και ενόψει ΠΑΟΚ, με τον Μπενίτες να είναι πια έτοιμος για να ενισχύσει την επίθεση και τον Σιόβα στην άμυνα. Για τον Ισπανό υπάρχουν πολύ θετικά σχόλια στην πατρίδα του επειδή μετά το ματς δεν παρέλειψε να συγχαρεί ξεχωριστά τους παίκτες της Ατλέτικο για την επιτυχία τους.

Σχετικά άρθρα