Προτάθηκε ο Μίσελ

Στα χέρια των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα το βιογραφικό του Μίσελ Σόουζα Ντα Σίλβα. Πρόκειται για 28χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έκανε καριέρα και όνομα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πάρει μεταγραφή στη Μπενφίκα . Την περσινή σεζόν ο Μίσελ αγωνίστηκε στο Κατάρ και σύμφωνα με πληροφορίες πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ύψους 1,82 μ. επιθετικός ήταν… ανακάλυψη της Πεναφιέλ, αν και σύμφωνα με τα όσα μπορεί να μάθει κανείς στο διαδίκτυο ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης του φούτσαλ! Το 2011 η Πάκος Φερέιρα τον ενέταξε στο ρόστερ της, όπου και παρέμεινε για μόλις μία σεζόν (κατά τη διάρκεια της οποίας σκόραρε εις βάρος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και της Μπενφίκα).

Το επόμενο καλοκαίρι οι «αετοί» της Λισσαβόνας δαπανούν περίπου 1,4 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, αλλά πριν τη λήξη της ίδιας μεταγραφικής περιόδου τον παραχώρησαν δανεικό στη Μπράγκα. Εκεί παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 και τον Αύγουστο του ίδιου έτος «μετακόμισε» στην Αλ Ουάκρα του Κατάρ, όπου σε 23 ματς πέτυχε 7 γκολ.

Ο Μίσελ σύμφωνα με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι γρήγορος, διεισδυτικός, τεχνίτης, με πολύ καλή ντρίμπλα και απίστευτα δυνατό σουτ (αριστεροπόδαρος).

 

Σχετικά άρθρα