Φαρσέρ οι εισβολείς (video)!

Ενδεχόμενο τιμωρίας αντιμετωπίζει η Τότεναμ, λόγω της… εισβολής φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την Παρτιζάν για το Γιουρόπα Λιγκ και όπως έγινε γνωστό, οι… ταραξίες είναι μέλη διαδικτυακής ομάδας φαρσέρ. Αυτό δήλωσαν οι ίδιοι, λίγες ώρες μετά την αναταραχή που δημιούργησαν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τις αλλεπάλληλες διακοπές!

Να θυμίσουμε πως σε τρεις στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, θεατές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής αποφάσισε να το διακόψει τον αγώνα για λίγα λεπτά, για να αποκατασταθεί η τάξη. Οι τρεις εισβολείς φορούσαν μπλουζάκια της εταιρείας ακουστικών «Bassbuds» και συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Αρχικά πολλοί μίλησαν για υπέρμετρα ενθουσιώδεις οπαδούς των «πετεινών», αλλά, όπως έγινε γνωστό, αυτοί ανήκουν σε μια ομάδα φαρσέρ του διαδικτύου, τους TrollstationUK, οι οποίοι ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη για ό,τι συνέβη.

Να αναφέρουμε πως ανέβασαν και βίντεο, μέσω του οποίου ανέλυαν τα σχέδια τους πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα για το πώς θα σπάσουν την ασφάλεια του γηπέδου. «Σήμερα(Πέμπτη βράδυ) πρόκειται να δούμε ποιος θα διαρκέσει περισσότερο στο χορτάρι», είχε προαναγγείλει ένα από τα μέλη της ομάδας, ο Γκόμες Γκαρσία, ηθοποιός και κωμικός σύμφωνα με το λογαριασμό του στο «Twitter».

Όπως τονίζεται και στον αγγλικό Τύπό, ο «ακτιβισμός» αυτός δεν θα είναι η τελευταία πράξη των TrollstationUK, καθώς με το νέο μήνυμά τους φαίνεται πως ετοιμάζουν και νέες… εισβολές. «Ττο ερώτημα είναι στάδιο «Έμιρειτς» ή «Στάμφορντ Μπριτζ», ανέφεραν χαρακτηριστικά…

Από εκεί και πέρα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο βαθμός εμπλοκής της εταιρείας Bassbuds, η οποία αν και αποδοκίμασε τις ενέργειες αυτές μετά το παιχνίδι, νωρίτερα στη μέρα είχε εκφράσει την υποστήριξή της στους φαρσέρ.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, η UEFA αναμένεται να διενεργήσει έρευνα για τα γεγονότα και δεν αποκλείεται να επιβάλλει πρόστιμο στη διοίκηση της Τότεναμ .

Σχετικά άρθρα