Χωρίς Ουσέρο με Εργοτέλη

Ο Φερνάντο Ουσέρο δεν τα κατάφερε και ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει χωρίς τον αρχηγό του στο Ηράκλειο, για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, για την 12η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός μέσος είχε μια διάταση στον τετρακέφαλο, από την αναμέτρηση με την Παρτιζάν και ήταν αμφίβολος. Έτσι και ενόψει ακόμη πιο δύσκολων αναμετρήσεων, προτίμησε να προφυλαχθεί και να μην πιεστεί και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι Αρκάδες είναι πανέτοιμοι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο, στην τρίτη τους επίσκεψη στην Κρήτη την φετινή σεζόν.Οδηγός τους, φυσικά, τα προηγούμενα δύο ταξίδια στο νησί, όπου επέστρεψαν στη βάση τους με τρίποντα κόντρα σε Πλατανιά και ΟΦΗ. Αμέσως, μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, ανακοινώθηκε και η αποστολή, με τον Ουσέρο, όπως προείπαμε να είναι εκτός και τον Μούκαμ να είναι μέσα σε αυτή, συγκριτικά με την αποστολή για το ματς με την Μπεσίκτας.Η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη:  Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Λούι, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Μούκαμ, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάτσα, Μπαράλες, Πάρα, Μπακασέτας.
πηγή: arcadiasports.gr
 

Σχετικά άρθρα