«Διπλό» η Άρσεναλ, έπαιξε ο Ζιρού

Ένα γκολ από τον Γουέλμπεκ ήταν αρκετό για την Άρσεναλ να πάρει τη νίκη εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ., σε αγώνα στον οποίο ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε στο ματς στο 76’ στη θέση του Σεσενιό, ενώ επέστρεψε ο Ζιρού!
Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στις επιτυχίες, μετά από δυο σερί ήττες, και έτσι ανέβηκαν στους 20 βαθμούς, ενώ η γηπεδούχος έμεινε στους 13, μετά την τρίτη σερί ήττα!
Στο «Χόθορνς» για την Άρσεναλ σκόραρε ο Ντάνι Γουέλμπεκ στο 60’ με «καρφωτή» κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σάντι Καθόρλα.

Όπως είπαμε, ο Ολιβιέ Ζιρού επέστρεψε για την φιλοξενούμενη και ήταν στην ενδεκάδα. Αγωνίστηκε έως το 78’. Έτσι, ο Ντάνι Γουέλμπεκ έπαιξε για πρώτη φορά εξτρέμ και πέτυχε το 3ο του  τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Για πρώτη φορά επίσης βασικός στο αγγλικό πρωτάθλημα έπαιξε ο 22άχρονος Αργεντινός τερματοφύλακας, Νταμιάν Μαρτίνες για την Άρσενλα! Ο  Γιώργος Σαμαράς μπήκε στο ματς στο 76’ στη θέση του Σεσενιό, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση…
Οι συνθέσεις
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Γουίζντομ, Ντόσον, Λέσκοτ, Ποκονιόλι (75′ Γκαμπόα), Μουλουμπού (65′ Ανιτσέμπε), Γκάρντνερ, Ντόρανς, Μπραντ, Σεσενιό (76′ Σαμαράς), Μπεραϊνό.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Νταμιάν Μαρτίνες, Τσέιμπερς, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ (23′ Γκιμπς), Ράμσεϊ, Φλαμινί, Καθόρλα, Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ, Ζιρού (78′ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν).

Σχετικά άρθρα