«Κλειστοί διακόπτες» στη Λιβαδειά

Η διακοπή φαίνεται πως επηρέασε αρνητικά τους Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, οι οποίοι έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά για τη 12η αγωνιστική, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Α’ Ημίχρονο

Το μεγάλο χρονικό διάστημα που έμειναν εκτός δράσης οι δύο ομάδες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, είχε αντίκτυπο στην αγωνιστική συμπεριφορά τους, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και τα κατάφεραν εν μέρει, με τους Αγρινιώτες να απειλούν με αντεπιθέσεις.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι όταν ο Μιλοσάβλιεφ έκανε τη σέντρα και ο Ορτένγκα με προβολή δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Η εικόνα του αγώνα συγκριτικά με το πρώτο μέρος δεν άλλαξε πολύ. Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, όμως ο Σηφάκης δεν επέτρεψε τον Βιγιαφάνες να τον νικήσει.

Στο 76′ ο Ορτέγκα βρήκε τον Μιλοσάβλιεφ, όμως αυτός σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ράφαελ. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι δραματικά στον αγώνα με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα. Λίγο πριν από την εκπνοή ο Μαλεζάς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Μάνταλο και αποβλήθηκε, όμως δεν είχε απομείνει χρόνος προκειμένου να στοιχίσει η απουσία του στην ομάδα του.

Παίκτης από “χρυσάφι”

Δεν υπήρξε παίκτης που να έκανε τη μεγάλη διαφορά στο ματς. Οι δύο τερματοφύλακες πάντως όποτε χρειάστηκε η συνδρομή τους την προσέφεραν απλόχερα, κάτι που μαρτυρά και το τελικό 0-0.

Η “σφυρίχτρα”

Δεν είχε δύσκολες φάσεις το ματς και ως εκ τούτου ο Σταύρος Μάνταλος δεν είχε λόγο για να εκτεθεί.

Έτσι κρίθηκε

Πολλά θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει αν η φάση του 76ου λεπτού κατέληγε στα δίχτυα του Παναιτωλικού. Εντούτοις οι γηπεδούχοι δεν σκόραραν με τον Μιλοσάβλιεφ να σημαδεύει το δοκάρι και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Ζίτο, Σάντσες (46΄Μιλοσάβλιεβ), Ορτέγκα (79′ Μπορνταγκαράι), Βούκσεβιτς, Κονέ, Σοτέλο (55′ Μάντζιος).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (79′ Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης (59′ Καλογέρης), Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (59′ Βασιλείου).

Σχετικά άρθρα