Ντοσεβί: «Είμαι πανέτοιμος»

Για την προσαρμογή και τη σταδιακή επανένταξή του στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του μίλησε ο Ματιέ Ντοσεβί .

Ο Γάλλος εξτρέμ έκανε δηλώσεις στη NOVA και για την προσπάθειά του να πάρει μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του.

Αισθάνεσαι πως έχεις προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο σου περιβάλλον στον Ολυμπιακό;

«Θεωρώ πως ναι. Η προσαρμογή μου στον Ολυμπιακό έχει κυλήσει φυσιολογικά και σταδιακά. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στην προετοιμασία και στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια, όμως, υπήρξε ένα απρόοπτο με τον τραυματισμό του, το οποίο μου έκοψε την φόρα και με κράτησε λίγο πίσω, όμως, πλέον έχω επανέλθει και σταδιακά ανεβάζω ξανά τον ρυθμό μου. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό και νομίζω πως διαρκώς προοδεύω».

-Θα ήθελες μέσω των εμφανίσεων στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο να κερδίσεις μία θέση στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας;

«Φυσικά, έχω πάντα στο μυαλό μου τη δυνατότητα και την πιθανότητα να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένας βασικός λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό, άλλωστε. Φυσικά, ο προπονητής είναι πάντα εκείνος που αποφασίζει για το ποιους παίκτες επιλέγει τόσο στην αποστολή, όσο και στη λίστα που δηλώνει στην ΟΥΕΦΑ. Είχα στενοχωρηθεί λίγο όταν είδα ότι δεν ήμουν στις επιλογές, όμως πάντα παλεύω για την επανένταξή μου στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη φάση».

-Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο την Κέρκυρα. Τι εικόνα έχεις και φαντάζομαι θα συμφωνείς ότι η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό…

«Πάντα όλες οι ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό, ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους, παίζουν πολύ πιο δυνατά και πολύ πιο επιθετικά και θέλουν μονίμως να κερδίζουν τον Ολυμπιακό. Η Κέρκυρα είναι μία καλή ομάδα, την έχουμε δει και γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Όμως, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην προκειμένη περίπτωση, να πάμε στην έδρα της Κέρκυρας και να κερδίσουμε. Είναι υποχρέωση της ομάδας μας να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο».

Σχετικά άρθρα