Δύο όβερ και ένας άσος

317. ΠΑΛΕΡΜΟ-ΠΑΡΜΑ ΟΒΕΡ  1.85
Το μόνιμο σενάριο των αναμετρήσεων αυτού του ζευγαριού στο “Ρέντσο Μπαρμπέρα” είναι τα πολλά γκολ. Από το 2004 και έπειτα έχουν γίνει επτά ματς με απόλυτα μοιρασμένο απολογισμό -από τρείς νίκες , μία ισοπαλία- αλλά και 29 γκολ κάτι που σημαίνει ότι ο μέσος όρος είναι τέσσερα και κάτι ανά αγώνα! Αυτό το σημαντικό δεδομένο έρχεται να προστεθεί στην τωρινή εικόνα των δύο κλαμπ ειδικά των φιλοξενούμενων οι οποίοι έχουν δεχτεί 30 γκολ σε 12 αγωνιστικές τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Σέριε Α. Η Παλέρμο είναι βέβαιο ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κακά χάλια της Πάρμα στην ανασταλτική λειτουργία της όπως δεν είναι διόλου απίθανο να παραβιαστεί η εστία της από μία ομάδα που έχει μάθει να παίζει με ποδοσφαιρικό θράσος στο Παλέρμο.
    
320. ΜΕΡΣΙΝ Ι.Γ.-ΣΙΒΑΣΠΟΡ  ΟΒΕΡ  1.75
Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική η πορεία που διάγει έως τώρα η γηπεδούχος καθώς μετά από 10 αγωνιστικές περηφανεύεται για την παραμονή της στην τετράδα του πίνακα. Αγωνίζεται με περίσσια αυτοπεποίθηση ειδικά μπροστά στο κοινό της εκεί που μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες. Το όβερ είναι σύνηθες στο “Τεφβίκ Σιρί Γκιούρ” άλλωστε έχει εμφανιστεί τρείς φορές στα τέσσερα τελευταία ματς. Θα παραταχθεί χωρίς ελλείψεις στον αγώνα με τη Σιβασπόρ η οποία έρχεται από νίκη ψυχολογίας στην έδρα της Μπαλικεσπόρ με 3-1. Ηταν άκρως αποτελεσματική στην παρθενική εκτός έδρας νίκη της για την τρέχουσα περίοδο. Εκτός Σεβάστειας οι φιλοξενούμενοι παίζουν πάντα ανοικτά γι αυτό άλλωστε είναι η μοναδική ομάδα στην Τουρκία που έχει να επιδείξει μόνο όβερ! Συνυπολογίζοντας και την πρόσφατη παράδοση όπου υπερτερούν τα πολλά γκολ το όβερ είναι πολύ πιθανό.
 
402. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΝΙΚΗ Β.  1  1.50
Είναι πολύς καιρός οι έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη για τον Πανιώνιο ο οποίος με συγκομιδή μόλις δύο πόντων αυτό το χρονικό διάστημα κατρακύλησε στην 14η θέση της κατάταξης. Σήμερα παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία στους κυανέρυθρους να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών καθώς αντιμετωπίζουν την πλέον προβληματική ομάδα της Superleague . Οι φιλοξενούμενοι εμφανίζουν σημάδια διάλυσης με τον μεγαλομέτοχο να βάζει πωλητήριο, τους οργανωμένους να αντιδρούν και τους παίκτες να πέφτουν σε συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα. Επιπρόσθετα η ιστορική Νίκη θα παραταχθεί στη Νέα Σμύρνη με πολλές απουσίες βασικών στελεχών σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Σίγουρα αυτός ο άσος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς του δελτίου και δεν θα ήταν άσχημο ποντάρισμα να επιβεβαιωθεί από το ημίχρονο.  
 
Δεύτερη πρόταση τριάδα με Χ που δίνουν μεγάλες αποδόσεις.
 
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
179. ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  Χ  3.15
226. ΧΕΤΑΦΕ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠ.  Χ  3.10
401. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  Χ  3.15

Σχετικά άρθρα