Περέιρα: «Οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς»

Ο Φακούντο Περέιρα τόνισε τη σημασία που έχουν οι τρεις βαθμοί για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Πανθρακικό, ούτως ώστε να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Για τον αγώνα κόντρα στην Μινσκ και τον επερχόμενο με την Γκινγκάμπ:

“Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε. Αισθάνομαι καλά με τον ρόλο του δημιουργού και το γεγονός πως βοήθησα την ομάδα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε, το ξέραμε από πριν αυτό. Ευτυχώς πήραμε τους τρεις βαθμούς και τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτό με την Ντινάμο ήταν δύσκολο γιατί ήταν ένα ματς κλειδί για το αν θα συνεχίζαμε να έχουμε ελπίδες για την πρόκριση. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Με τη νίκη θα πάρουμε την πρόκριση, κάτι που το θέλουμε όλοι.”

Για την μεγαλύτερη δυσκολία στο Μινσκ ανάμεσα σε αγωνιστική απραξία, κρύο ή αντίπαλος:

“Λίγο και από τη τρία. Και το κρύο και ο αντίπαλος ήταν καλός και είχαμε καιρό να παίξουμε. Το σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς.”

Για τους οπαδούς που βρέθηκαν στην Λευκορωσία:

“Σίγουρα ήταν εντυπωσιακό, δεδομένου το πόσο κρυώναμε εμείς. Ήταν εκπληκτικό να τους βλέπουμε έτσι. Χαρήκαμε πολύ που πήραμε τους τρεις βαθμούς και μπορέσαμε να τους δώσαμε αυτό το δώρο. Στο τέλος τους δώσαμε και τις φανέλες σαν ένα ενθύμιο και ένα ευχαριστώ που ήρθαν τόσο μακριά και μας συμπαραστάθηκαν με τόσο θέρμη. Εντάξει, κρυώσαμε μετά λίγο χωρίς τις φανέλες μας, αλλά ήταν για πολύ λίγο.”

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό:

“Είναι λίγες οι μέρες της ξεκούρασης και είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο γίνεται καλύτερα για ένα παιχνίδι στην έδρα μας στο οποίο πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς.”

Σχετικά άρθρα